Olen pari päivää istunut tietokoneella kuin maasta kasvava tatti. Nyt on kerrankin hyvä syy olla tekemättä mitään muuta. Pöpö sai vallan, ja sitä nyt parantelen. Olen yrittäny tutustua tähän blogimaailmaan ja opetella kaikenlaisia minulle outoja juttuja. Sen verran osasin jo lukea ohjeita, että sain Piristysruiskeelta uudenlaisen ilmeen. Ihmettelen monia asioita, mm. miten saan tuonne sivun sivuun muiden blogien tai sivujen osoitteita linkitettyä.

Tänään lääkärissä käynnin yhteydessä auto "oli pakko" parkkeerata mahdollisimman lähelle lääkärikeskusta, mutta tietenkin myös kangaskauppaa... Selitin itselleni, että tulomatkalla lepään hetken siellä kankaita katsellessa. Tosiasiassa kylmä hiki oli otsalla ja sain todellakin pitää itseni pystyssä, etten olisi pyörtynyt. Eurokankaaseen oli tullut pitkästä aikaa kivoja tilkkutyökankaita, ja päällimmäisiä jaksoin nostella, mutta kunnon kangasaddiktin tavoin tonkiminen pohjalta ei onnistunut. Sain kuitenkin pussillisen verran kankaita mukaani ja tein sen varsin tehokkaasti. Vielä ennen kassalle menoa bongasin uuden laarin: siellä oli n.3 metrin paloja niputettu oikein rusetilla kasaan. Ja kuinka sattuikaan, siellähän oli auringonkukkaakin...

Kyllä lääkärissä käynti kannatti! Nyt sain parantavat lääkkeet mukaani: antibiootit sekä kangasläjäyksen samalla kertaa.

88308.jpg