Tuhannesti kiitoksia ihanista kommenteistanne ja tsemppauksistanne! Otan vastaan jokaisen ja arvostan niitä!

Kävin tällä viikolla ortopedilla sekä ultrassa. Siellä näkyi olkapäässä jänteessä osittainen repeämä. Nyt käsi on kantositeessä, ja liikuttaminen on sallittua niissä rajoissa ettei kipua tunnu. Käytännössä kaikki nostaminen, painaminen, sivuttaiset liikkeet ovat hyvin kivuliaita, mutta eteenpäin ja taaksepäin käden liikuttaminen ei satu. Kahvikupin nosto sattuu, mutta kevyen ja ohuen sukan neulominen ei satu... :))) Hartian lihakset ovat tukemassa olkapäätä, ja sen vuoksi koko hartiasto on aikamoisen jökissä, joten en ole neulomisellakaan sitä rasittanut kuin hetkisen kerrallaan. Parin viikon päästä on uuusi ortopediaika, katsotaan mikä tilanne on silloin.

Helmikuussa ennen kaatumistani ehti valmistua vielä yhdet lapaset. Nyt on lapaskiintiö hetkeksi aikaa täysi, ei iske enää...

Seiska Veikasta perusraitalapaset naiselle, paino 74g. Puikot 3,25.

Olen saanut kaksi ihanaa muistamista blogistanian ihmeellisessä maassa. Lila järjesti blogissaan pika-arvonnan ja onnistuin saamaan yhden kolmesta arvontapalkinnosta. Suuret kiitokset vielä kerran; avattavia silmukkamerkkejä en omistanutkaan ja ne tulivat tarpeeseen, kuten muutkin. Kaunis kortti pääsi kirjanmerkiksi, ja Muumi-tikkart paketista on jo syöty tätä yhtä lukuunottamatta...

Näin ihanat silmukkamerkit pääsivät minulle tärkeään paikkaan, rakkaan ystäväni minulle joskus antamaan suloiseen nalle-rasiaan ja käsityöpiironkiini. Sieltä ne löytyvät aina tarpeen vaatiessa, ja muulloinkin niitä katsellen.


 

Tällä viikolla tulla tupsahti muhkea maksikirje Punaisista Silmukoista Katariinalta. Olin hänen bloginsa ensimmäinen kommentoija, ja Katariina halusi muistaa minua upealla paketilla. Aivan sanattomaksi vetää näin ihana muistaminen! Värimaailmakin juuri tämänhetkistä olotilaani. Lämmin kiitos Katariina!Mukavaa, aurinkoista laskiaissunnuntaita ja "pitkiä pellavia"!