Lopultakin flunssa alkaa olla voitettu, lääkekuurit vielä menossa. Rauhallinen kotiviikko on takana; kolme yskijää ja niistäjää omine äänineen. Aika ärhäkkä keuhkotauti näin astmaatikoille.

Neuloin siskolleni ja pojallemme samanlaiset lapaset Punatulkku-langasta, kyllä tulee nopeasti valmista. Näitä pitäisi näemmä tehdä lahjalaatikkoon jemmaankin, kun aina olisi käsiäkin vailla uutta lämmikettä. Lahjalaatikko alkaakin olla muutamia sukkapareja vaille tyhjä, niin se aika kauppaa itseään, ja neulomukset päätyvät uusille omistajille. Tänäänkin lähti sukat sekä serkulle että siskolle, ja viime viikolla kummitädille sekä hänen kahdelle aikuiselle tyttärelle. Jouluksi kukaan kummilapsista eikä sukuluaisista toivonut sukkia lahjoiksi, vaan lapaset olivat toivelistalla. Siitä huolimatta lahjalaatikko tyhjenee välillä kuin itsestään. Ja se on kiva se! Jostain syystä vain lapasten neulominen ei ole lainkaan niin koukuttavaa kuin villasukkien.

Novitan Seitsemän Veljestä Punatulkku - langasta kaksi paria aikuisten peruslapasia (kuvassa toisesta uupuu peukut). Toisen raidat kohdistettu, toisen ei. Puikot 3,25. Silmukoita 50, kiilapeukalo. Langanmenekki yht. n.160g.Ohuet Fabel -sukat, koko 39. Langanmenekki 74g. Puikot nro 2,5. Silmukoita 68.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti vältytte talviflunssilta!