Pari päivää sitten sain Villihelmestä tilaamani helmet, nauhat ja kellot ym. mukavaa. Tänään valmistin elämäni ensimmäiset silmukkamerkit. Niitä oli mukava tehdä ja varmasti merkkejä on kiva käyttääkin. Tilasin samalla kaksi pientä kellotaulua, joista aion tehdä riippuvat versiot esim. reppuun tai housunlenkkiin. En voi pitää ranteessa kelloa allergian takia, joten tälläinen mahdollisuus kiinnosti heti. Mietin vielä teenkö tilkkutyömenetelmällä, helmillä vai virkkaamalla. Ehkäpä yhdistelen kaikkia niitä...

195000.jpg

Tilasin kirjakerhosta "Joka tyypin virkkauskirjan". Se on tarkoitettu aloittelijoille, joten varmaan minäkin löydän sieltä hyviä oppeja. Jo hieman enemmän virkkaavat eivät taidä ko. kirjasta juuri iloa saada. Voipa olla, että tyttäreni taitaa hyötyä tästä ostoksesta minuakin enemmän, sillä tämä kirja on kuvitukseltaan suunnattu murkuille. Ja ehkäpä siinä kirjan idea onkin, saadaan käsityöharrastus nuorille mieluisaksi.

195006.jpg 

Huomenna aamuvarhaisella suuntaamme matkamme kohti Tallinnaa. Kiitos kyllä, otan kaikki hyvät lankakauppavihjeet vastaan kiitollisena :)