Ihana SNY:ni - olet varmasti ajatustenlukija!

Olen ihastellut juuri noita Huopasia kaupassa, mutta en ole raaskinut ostaa.

Ostin toisen väristä Biancaa liiviä varten ja menin tänään muka ostamaan tuota vaaleamman väristä lapasia/huivia varten, mutta Anttilassa oli "loppuunmyyty" -lappu laarissa. Kolme kerää neuloneena totesin sen todella mukavaksi ja miellyttäväksi langaksi.

Ostin pari viikkoa sitten palmikkopuikkoja, ja arvoin ostanko paksumpia vai ohuempia, ja päädyin ohuempiin, mutta jäin miettimään teinkö oikein, sillä paksummillakin olisi käyttöä.

Ja noista suklaista puhumattakaan - en ole maistanut, mutta mieli on tehnyt.  Nam, herkkuhetkiin.

Suojelusenkeliheijastin tyttärelleni! Lämmin halaus sinulle ja iso kiitos tästä. Teit minut sekä tyttären äärimmäisen iloiseksi ja kiitolliseksi! Tytär kysyi, miten voisi välittää sinulle kiitoksen. Kerroin, että blogin kautta ne löytävät perille.

Kortti on taas hyvin valittu, puhutteleva ja syksyinen muuttolintuineen. Se kolahti ja upposi, olen katsellut sitä pitkään. Laitan sen talteen kirjan väliin. Minulle postikortit ovat olleet lapsuudesta lähtien todella tärkeitä ja arvokkaita. Muistan, kun jo alle kouluikäisenä katselin isänäidin piirongissa säilömiä postikortteja, tutkin vanhojen ihmisten käsialoja, ihailin postimerkkejä, ja yhä uudestaan ja uudestaan selasin pinoja läpi. Muistan edelleen niitä puhuttelevia kuvia tai tekstejä korteista. Ennen kännykkäaikaa ostin ja lähetin paljon postikortteja, silloin myös sain niitä. Nykyään aika harvoin niitä enää tupsahtelee postilaatikkoon, se on sääli. Vaikeissakin elämäntilanteissa kirjoitetut sanat kortissa antavat voimia, eri tavoin kuin kännykkäviesti. Ja kuvallahan voi kertoa, jos sanat eivät riitä. Ehkä tämä blogikin on omanlainen postikortti.

Pitemmittä puheitta: SNY, paketti on erittäin mieluinen ja langat tulevat käyttöön tämän syksyn tai talven aikana. Heijastin löytää paikkainsa tyttären takista tai repusta. Iso kiitos sinulle ja hyvää syksyn jatkoa! Kiitos myös kommenteista, joita olet usein päivityksiini jättänyt.