Kaikenlaista on ehtinyt kuukauteen tapahtua, mutta jos pysyn käsitöissä, niin tuli haaveri... Ompelin viime sunnuntai-aamupäivästä ystäväni vauvalle trikoohousun vyötärösaumaa kiireessä, ja syötin trikoota kuin olisin saumurilla ommellut. No, hullustihan siinä kävi. Ompelin suoraan peukalooni ja neula meni koko peukalon läpi ja katkesi sisään. Olen 16vuotta ommellut lasten vaatteita, jossakin vaiheessa elämääni todella paljon ja monta vuotta, mutta näin ei ole koskaan aiemmin käynyt. Ei voi sanoa, että harjoitus tekee mestarin, paremminkin että taidot ovat ruostuneet. Lääkärissä sitten kaivoivat sormea parinkin ihmisen voimin ja saikkarilla olen ollut muutamia päiviä. Hyvin on onneksi parantunut! Mutta kamalaltahan se tuntuu, kun oma rakas ompelukone syöksyy päälle noin julmalla tavalla. Olen katsonut nyt sitä hieman katalasti, mutta kaipa sitä pitäisi ystävyyttä yrittää taas hieroa.

Sitten suoraan kuvakavalkaadiin...

Työkaverilleni ja hänen vielä syntymättömälle vauvalleen sukkia. Pikkuruiset olen joskus itse värjännyt Nallesta. Naisten sukat, kokoa 38,  ovat Seiska Veikkaa + Jättiraidan jämät, varren yläosassa ja nilkassa rinsessa-kuviota. Painoa yht. ehkä n. 110g.

Turkoosi-oranssit sukat uusista Seiska Veikoista, koko 38. Painoa 152g.

Novitan kämmekäsvaihtoon Aikulle menneet Nalle-kämmekkäät vasemmalla, ja heti perään työkaverilleni synttärilahjaksi tehdyt hieman peukalokiilaa muunnellen oikealla. Oli kiva neuloa näitä. Nallea kului yht. 110g, puikot nro 3. Malli Annikaisen Pinja-kuvio.

Novitan Tico Tico -perussukat kokoa 37/38, paino 61g ja puikot nro 2,5 Knit Pro.

Ystäväni vauvalle muun paketin mukaan Regia soft -sukkaset, unohdin punnita.

Fabel -sukkia, ihana väri, joten heti tein kaksi paria. Värinro 153. Puikot nro 2,75 - uudet Brittanyn 12,5cm pitkät  (lyhyet!) bambut. Mukava neulomiskokemus! Sukkien paino yht. 132g. Toiset kokoa 37/38 ja toiset 39/40.

Kahden viikon nettitauon aikana google readeriin on kertynyt 1000+ lukematonta blogia. Olen muutaman tovin niitä katsellut, mutta kolmanneksen olen vasta kahlannut läpi. Lähinnä kuvia katsellen. Mukavaa siis tiedossa vielä jatkossakin.

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua!