KesäYönHullutus lähenee loppuaan aloitusten osalta. Itse olen aloittanut nyt 22 kpl, eli vielä neljä uutta pitää pinnistää alkuun. Parina päivänä olenkin saanut pidettyä loppukiriä, eikä ole enää tuntunut niin haastavalta kuin edellisellä viikolla. Nyt on alkanut juhannusvapaat, joten on aikaa mökillä neuloa ja nauttia.

Valmistuneet KYH-neulomukset #9 ja # 10, jotka eilen menivät työkavereille lahjoiksi. Kesäsukkasia, mukavia neulottavia.

 

Seitsemän Veljestä-lankoja, vihreä-valkoiset mallilla Hepsin Vanhan kunnon pitsisukat, 99g, puikot nro 3,  ja anil.pun-valkoiset Novitan extra-malleista Knean pitsisukat, 88g, puikot 3,5.

Kaikille KYH-hulluttelijoille toivon reipasta ja iloista loppurutista aloitusen osalta, ja lopputsemppiä heinäkuun neulomusten valmiiksi saattamiseen! On tämä aikamoisen hullua touhua :)

Lopuksi vielä kuva-arvoitus: Mitä näette tässä kuvassa?

Oma vastaukseni: Hemtexin muuttomyynnistä 0,25sentillä kappale ostettuja tukevia pöytätabletteja, jotka muuttavat muotoaan sukkablogeiksi. Niitä on mukava antaa valmiin sukkaparin mukana lahjaksi vaikka toisessa sukassa vastaanottajalle. Hauskoja kuvioita!