EDIT: Ohjeita lisätty loppuun.

Olen Vuodatus-motissa kolmatta päivää, eli en näe omaa blogiani enkä saa ainuttakaan kommenttia lähtemään kenellekään. Kovasti olen yrittänyt, mutta aina lähetys epäonnistuu. Helmiksen sivuilta pääsin omille hallintasivuilleni, katsotaan nyt näkeekö kukaan tätä postausta.

Toissa iltana valmistui Lapaskuun kolmannet viralliset lapaseni Asa GjestalSpinnerin Cortina-langasta. Lanka maksoi 2,50e/50g kerä ja lapasiin meni kaksi kerää. Nämäkin ovat pesukoneessa huovutetut. Toisesta lapasesta tuli oikein hyvä, mutta toinen jäi hieman liian leveäksi. Silti tykkään kovasti! Olen aivan innostunut tekemään nyt lapasia.

269269.jpg

EDIT: Aloitin luomalla 12 silmukkaa per puikko ja kavensin 4 kerroksen jälkeen 10 silmukkaan/puikko, sillä halusin ranteeseen kellomaisen muodon. Peukalon ohi mentyä rystysten jälkeen kavensin vielä yhdet silmukat pois per puikko. Peukalot on jälkeen päin tehty. Puikot ovat sukkapuikot nro 8. Lanka on paksua ja lapaset valmistuivat aika nopeasti. Valitettavasti en ottanut mittoja ennen huovutusta. Taas opin uutta, eli aina pitäisi ottaa mitat ja silmukkamäärät muistiin, jotta hyvin onnistuessaan muistaisi seuraavan kerran mitä tulikaan tehtyä. Lapaset pyörivät normaalin pyykin mukana 40c reilun tunnin ajan.

En edelleenkään pääse kommentoimaan kenenkään Vuodatus-blogia, mutta oman blogini jo näen, ja päivitys tapahtui ongelmitta.