Olemme tehneet koko perheellä rentouttavan, hauskan ja erittäin onnistuneet kesälomareissun. Ajoimme n. 1100km matkan aikana, ja kaikki sujui enemmän kuin hienosti. Eilen illalla kotiumuimme takaisin kotiin.

Matkan aikana kävimme mm. Turussa Kansainvälisillä taekwondo-festivaaleilla ja Keskiaikaislla markkinoilla. Löysin ihanien kädentaitajien keskeltä myös Juulin ja sain ostettua ihastuttavaa Juulibugia viimeisen vyyhdin. Tämän jälkeen alkoikin sataa vettä niin paljon kuin vain taivas voi sitä antaa, mutta sitkeästi seisoin sateessa jonottamassa perheelle muurinpohjalettuja. Läpimärkinä nauroimme tätä Suomen kaunista ja antavaa luontoa. Lomalla ei surra, ja vesisateet ovat murheista pienimpiä.

1698572.jpg

Välillä kävimme kuivattelemassa itseämme ja palasimme markkina-alueelle illalla uudestaan, koska olimme ostaneet etukäteen liput Hevosturnajaisiin. Kuraisilta ulkopenkeiltä suurimmat hiekat ja vedet pyyhin kädelläni pois, ja ronskisti istumaan likomäreille penkeille vesisateeseen. Mikään ei haitannut sitä tunnelmaa, mikä tuli kun matkasimme menneeseen ritarien ja linnanneidon, narrin ja upeiden hevosten parissa. Eturivissa istuessamme saimme hiekan roiskeita päällemme, mutta onneksi miekat ja muut taisteluvälineet pysyivät poissa sylistämme. Upeaa katsottavaa 45 minuuttia.

1698580.jpg

Parin päivän Turun sukuloinnin jälkeen matkasimme pohjanmaalle. Olimme miettineet reitin etukäteen, ja koko perheen voimalla menimme Tapion kauppaan. Taivas salamoi ja vettä tuli tuutin täydeltä, mutta mieli oli jännittynyt ja odottava. Täytyy sanoa, että lankaa oli paljon! Maltoin kuitenkin ihan hyvin mieleni, ja ostin vain lankoja, joista jo suurinpiirtein tiedän mitä neulon. Kauniitä väreäjä! Fabelista oli tullut juuri uusi väri myyntiin, ja sitä päätin kokeilla (anilliini-vaal.pun.sävyinen) Myyjä kertoi Loftin tuotannon lopettamisesta, ja sitä ostin tyttären ja omiin lapasiin, ihanaa oranssisävyä. Loput ovat sukkalankoja ja vaaleanpunaista Red heart babya sukuun syntyvälle vauvalle lahjaneulontaan. Kaksi Jenga-kerää sain kaupanpäällisiksi ostoistani.

1698586.jpg

Pari päivää vietimme Härmässä, ja koimme myös Power Parkin ilot. Nyt säätyimme sateelta, ja aurinko paistoi kuumasti koko päivän. Etsin Alahärmästä Aution neuleen myymälää, mutta sain tietää ettei sitä ole enää olemassa. Sattumalta kuitenkin teollisuusalueelta löytyi kangasmyymälä Sutinen, ja sain juuri haluamiani raitatrikoita, joita olisin ostanut Aution neuleeltakin. Metrihinta oli mitätön, vain 2-3e, joten paitoja tulee koko läjästä muutamiakin. Kuvassa on myös Paletin Marimekolta ostamani pallotrikoo.

1698589.jpg

Reissusta jäi mukava tunnelma ja olo on rentoutunut ja hyvin lomalla-oleva. Tänään sain mieheltäni mansikoita, shampanjaa ja kukkapuskan: meillä on tänään 15v.hääpäivä.

1698594.jpg