Tänään postimies soitti ovikelloa aamupäivästä ja toi pikapaketin USA:sta. Kangastilaus saapui ja suorastaan hypin innosta. On se ihmeellistä, miten onnelliseksi sitä voi tulla KANKAISTA... Niitä pitää käännellä, väännellä, silitellä ja tuoksutella. Ja kuvata :)

Oli mukava huomata, että olin tilannut myös keltaista ja sinisävyistä kangasta, sillä sain pari päivää sitten tietää että kesälomareissumme uunituore kyläpaikka on niillä sisutettu. Olin miettinyt mitä ompelisin ja sitten tiesinkin. Tein keittiösetin, ja samalla itselleni myös. Ihastuin niin väreihin, että en voinut jäädä ilman. Patalappuja väsätessäni mietin, kuinka aliarvostettuja ne ovatkaan. Tänään tekeminen ei ollut niin helppoa kuin yleensä, ja mietinkin että tulevaisuudessa osaan taas arvostaa patalappuja entistä enemmän! Pyyhkeistä tuli nätit. Kiinnitin kaksipuolisella liimaharsolla kankaat kaupan valmiisiin pyyhkeisiin ja ompelin koristeompeleella ympäri. Tällä menetelmällä saa persoonallisia lahjoja, jotka varmasti ilahduttavat saajaa. Myös omaan kotiin olisi kiva ommella uusia pyyhkeitä jokaisen perheenjäsenen mieltymysten mukaan.

Kiitos kommenttiosuuden matkavinkeistä! Huomenna suuntaamme Humppilaan, ja Tilkkutexiin. Yövymme kauniissa pihapiirissä... Turun ja Vaasan kangaskaupat pitää myös päästä kiertelemään.

123038.jpg

123039.jpg

123040.jpg