Jokin aika sitten ostin käsityömessuilta vanhan, puisen parsinsienen. Olin sellaista kysellyt parista käsityöliikkeestä, mutta onnistumatta sitä löytämään. Nyt vain odotan, että edes yhdet villasukat menisivät rikki, että pääsisin opettelemaan parsinsienen käyttämistä... Kävelen ilmeisesti niin tasaisesti, etten ole saanut kuin yhdet villasukat kantapäästä rikkoutumaan. Myös ohuista langoista neulotut sukat ovat kestäneet jopa saapassukkina, vaikka toiset kertovat niiden hajoavat jopa viikossa parissa. Olisi mukava kuulla kokemuksia parsinsienistä ja niiden historiasta. Kuvassa myös kirpparilöytöni vanha, kaunis metallirasia. Niitä en kyllästy etsimään.

Kirpparilta löysin myös pari viikkoa sitten olki-matkalaukkusarjaani ison version, uuden ja siistin laukun sisällä olevine piknikvälinein. Tähän matkalaukkuun pääsevät valmiit, lahjaksi menevät villasukat + muut neulomukset.

Rakastamani basilika on ostettu kaupan salaattiosastolta ja istutettu pari viikkoa sitten ulos ämpäriin. Siellä se viihtyy ja kukoistaa. Ja maistuu niin ihanalle!

Huomenna alkaa KYH! Ilmoittauduin mukaan hullutukseen! KYH on KesäYön Hullutus - eli 1.-26.6.10 päivittäin aloitetaan uusi neulonta- tai virkkaustyö. Käsitöiden tulisi olla valmiita heinäkuun loppuun mennessä. Tänään pitäisi katsella lankoja ja ohjeita valmiiksi, ettei mene sormi suuhun mitä sitä neuloisi/virkkaisi. En ole koskaan neulonut tiskirättejä, vaikka koko blogistania niitä on tuntunut tekevän. Ehkä tämän projektin aikana sellaisenkin voisin tehdä. KYH:iin on ilmoittautunut pitkälti yli 100 käsitöiden ystävää. On hauska seurata tätä hullutusta, ja katsoa mitä kaikkea näiden päivien ja viikkojen aikana aloitetaan ja mitä ehtii valmistua. Tsemppiä yhteisneulomiseen/-virkkaamiseen ystävät! Luovasti hulluja!

Huomaamatta blogini täytti vuosia!

Suuret ja lämpimät kiitokset 4vuoden blogiystävyydestä ihan jokaiselle!