Olen saanut tosi ihania juttuja. Tänään tuli ensimmäinen paketti SNY:ltäni. Olen ensimmäistä kertaa mukana tässä vaihdossa, ja jännittää sekä lahjojen antaminen että saaminen. Paljon pyörivät mielessä molemmat. Tänään sain näin ihanan paketin:

1267165.jpg

Minä sain aivan upean väristä hahtuvaa ja hyväntuoksuista teetä. Tytärtäni SNY on muistanut neulontasienellä. Sellaista ei meidän perheessä olekaan, joten mielenkiinnolla opettelemme yhdessä sen käyttöä. Poni-kortti toi myös hymyn huulille, ja totesin että blogiani on luettu ajatuksella. Ponit kun ovat olleet viime aikoina erityisen mieluisia, eritoten se yksi ihana. Lämmin kiitos SNY:ni!

1267233.jpg

1267186.jpg

Tässä kuvassa on oikeassa laidassa ystävältäni saamani ihana kiitoslahja värjäämistäni langoista: neljä Silja-kerää, kaksi Nallea, villaharja ja salmiakkia.

Kuvan vasemmassa laidassa on tänään Get Knittedistä tullut, värjättäväksi päätyvä Undyed Trekking Sock yarn x 5 hanks sekä Addin-pyöröjä. Tilaus tuli viikossa ja postimaksu oli 8,50 puntaa. Sormet syyhyää noiden kaikkien lankojen värjäykseen.