The Noro sukat valmistuivat eilen illalla ja tänään ne olivat jo töissä jalassa. Pakko oli pysähdellä päivällä toisinaan niitä katselemaan. Värit ovat niin mieleiseni ja villan karhea tuntu todella mukava. Jaloissakin ne tuntuvat hyvältä ja lämpimiltä.Mallin sukkiin otin Helmiksen Neulenuotteja sivulta nimellä "sukanvarsi". Ehdin miettiä jo muutaman viikon mallia, sillä halusin yksinkertaisen ja selvän pinnan, koska värit ovat voimakkaat ja hallitsevat. Mielestäni onnistuin valinnassa.

Seuraavan kerran Noroa neuloessa vähennän silmukoita 1-2 per puikko, sillä nro 2,75 puikoilla sain varresta hivenen löysän. Tykkään napakammista sukanvarsista. Langan värivaihdot eivät mene tasan, ja samanlaisia sukkia ei helpolla saa. Ehkä seuraavista en edes yritä saada lähimainkaan samanmoisia, vaan annan värien mennä menojaan.Lanka Noro Kyreyon sock yarn, väri 180, menekki 58g. Koko 38.  Malli Helmiksen Neulenuotteja sukanvarsi. Puikot Knit Picks Harmony 2,75. Varressa silmukoita 64, jalkaterässä 60.

Tein serkkuni miehelle 40v. päivälahjaksi villasukat. Ihanaa, kun se oli lahjatoive :) ja metsämies saa lämmikettä varpaille syksyksi. Onnea M.!


Novitan Polkasta perussukat koko 43, langanmenekki 130g. puikot 3,5.

Nämä molemmat sukat menevät Sukkasatoon.