Terholla on tänään ollut vapaapäivä, ja on saanut käppäillä kotia ympäri. Tässä aivan tuore kuva kovasta menijästä. Parkettia vasten kuuluu napsutus, kun konna kulkee pitkin ja poikin. Jos joku kulkee sen ohitse, konna saattaa hetkeksi mennä kilpeen, mutta nopeasti jatkaa taas juoksujaan. Hitaaksi sitä ei voi kyllä sanoa, vähän väliä etsiskellään missä se menee.

Eilen annoin Läheiselle Ystävälleni 40v. lahjaksi Fabel-sukat. Niitä oli mukava neuloa, ja istuivatkin kuin nakutettuna ystävän jalkaan. Langassa vaihtui kesken kaiken värijuoksun suunta. Onneksi tässä värissä tämä ei haitannut, muuten olisikin harmittanut, koska huomasin tämän vaihtumisen vasta toisen sukan kantapäässä.

Olga-sukat, lanka Dropsin Fabel väri 902, paino 76g. Koko 39. Silmukoita 72, puikot nro 2,5.

Viime viikolla neuloin lahjalaatikkoon myös Olgat. Väriyhdistelmää ei voi kyllä sanoa kauniiksi, vaikka aikaisemmin tekemäni Jaywalkerit Fantasy colorista ihastuttivatkin minut väreillään. Tämänkertainen väri oli kerällä kaunis, mutta sukissa levoton. Lankana tuo OnLine on mukava neulottava.

Olga-sukat, koko 39. Paino 107g. Lanka Onlinen Supersocke 6-fach Fantasy color. Silmukoita 64. Puikot 2,75 tai 3. Hatara pääni ei enää muista kumpi.


Leppoisaa sunnuntai-päivää!