Olen neulonut lapasia mm. niille kummi- ja sukulaislapsille, joille en viime vuonna tehnyt itse mitään. Jouluinen mielikin on saapunut tekemisen myötä, olisipa aikaa vain enemmän vuorokaudessa. Etenkin öisin kynttilän valossa on mahtava tunne neuloa ja miettiä syntyjä syviä.

1131960.jpg

Malli oma Lumisade. Aikuisen naisen kokoiset lapaset 13v:lle. Lanka Seitsemän veljestä, menekki 94g. Silmukoita 54. Puikot 3,5.

1131980.jpg

Vas. lapaset: lanka On Linen Linie 85 smash ja Seiska Veikka. Koko n. 8v. Oik. lapaset oma malli Lumisade resorivesiona ja sädekavennuksella. Lanka Seiska Veikka. Koko noin 7-8v. Punnitus jäi tekemättä ennen postitukseen lähtöä.

1131986.jpg

Jouluiset lapaset. Lanka Rustika (51% villaa, 49% akryylia) ja ranteessa virkattua Tango Fania, paino 66g. Koko noin 6-7v. Rustika on hyvin epätasaista lankaa, ja se näkyy möykkyinä ja paksuina kohtina lapasissa. Se tekee hieman lumimaisen näköistä jäljestä, ja ehkä ei niin kamalan paha asia olekaan. Pehmeät lapasista tuli, ja toiset pitää omalle tyttärelle tehdä heti perään hänen pyynnöstään.

Jatkamaan lahjapajalle. Iloista joulunodotusta kaikille!