Palasimme tänään illalla kotiin ihanan ja rentouttavan pikkureissumme jälkeen. Nyt on lapset päässeet hurvittelemaan härveleissä ja muutenkin meillä kaikilla oli tosi mukavaa. Sukuloimassakin kävimme, ja nyt on hyvä mieli kun tapasimme tärkeitä ihmisiä.

Menomatkalla näin Korian tienkyltin, ja vihjasin miehelleni, että olen kuullut siellä ABC:llä olevan lankoja. Miestä nauratti,ja totesi ettei sinne sitten ainakaan mennä. Tulomatkalla mies kysyi, että vieläkö haluaisin sinne Korialle. Kilometrejä sinne ei ollut kuin muutama, ja totta kai sinne hinkusin.

Novitan uudet värit olivat tulleet myyntiin, ja niitä hiplailin innoissani. Ostin kaksi uutta väriä Nalle Coloria, ovat herkullisia! Alepussissa vanhoja värejä mukaan lähti siniraidallista Seiska Veikkaa (4) ja värjäilyyn Jusseja. Kotimatkalla testailin siniraidallista lankaa lahjasukaksi.

734230.jpg

Ennen reissua ostin alunaa apteekista ja ex tempore intouduin kasvivärjäämään lankoja. Voi jukra, että se oli hauskaa ja jännittävää puuhaa. Sain aikaiseksi mm. aivan ihanan väristä vaalean limeä Seiska Veikkaa. Myöhemmin värjäyksistä lisää.

734244.jpg