Laskuriongelmia minullakin, kuten monella muullakin. Laskurista lähti n. 12000 kävijää pois. Olen yrittänyt useita kymmeniä kertoja asentaa uutta laskuria, eri merkkistä kuin aikaisemmin, mutta onnistumatta. Saan vain koodin näkyviin, ja siitä painamalla myös kävijämäärän. En tajua mitä teen väärin, sillä edellisen laskurin asentamisessa ei tälläisiä vaikeuksia ollut. Jos jolla kulla on antaa vinkkiä asentamiseen, niin vaikka meiliin ottaisin mielelläni apuja.

EDIT: Suuret kiitokset Muoriska avustasi!!! Ohjeillasi laskurin asennus onnistui heti.

Osallistuin Pakettivaihtoon ensimmäistä kertaa, aiheena itse tehdyt yllätykset. Sain tänään ihastuttavan paketin Basililta - lämmin kiitos sinulle! Eritoten käsityön ystävän valokuvakehys oli erittäin mieluinen. Muutenkin erilaiset kädentaidot kiinnostivat minua kovasti, sillä itse en osaa juurikaan paperiaskartelua. Käsintehty paperi oli ihanaa! Samoin itse tehdyt pienet vihkot, kortit ja korut. Magneeteista puhumattakaan. Katselin ja ihastelin kauan näitä kättentöitä.

676449.jpg

676456.jpg

Minun vaihtopakettini lähti Evalle. Tein kissa-aiheisen pannulapun, pupupyyhkeen, sisustuspussukan, neljä silmukkamerkkiä sekä toukka-avaimenperän.

676473.jpg