Suuret ja lämpimät kiitokseni Villasukalle aivan ihastuttavasta paketista. Voitin Langanpätkiä -blogin arvonnan ja se olikin elämäni ensimmäinen blogiarvontavoitto. Voi jukra oli jännä tunne! Seuraavana päivänä tulikin sitten toinen voitto Jennan nalleista.

Oli niin jännittävää avata tänään pakettia, että kesken ruuanlaiton aloin sitä repimään auki keittiön lattialla istuen, vaikka olin päättänyt tehdä sen omassa rauhassa kun olen lapset ruokkinut... Maksapihvit lähes paloivat pohjaan, kun piti yrittää valoisan aikaan kuvata lahja ulkona. Villasukka, miten arvasitkin että minulla on vihreä talvitakki? Aivan ihania villalankoja!!!! KIITOS!

245563.jpg

Päivän toinen villa-annokseni tulikin sitten hieman eri muodossa kun kuvittelin... Tilasin Merinovilla.com:sta merinovillaa. Ja sitä sainkin, unelman pehmeää, siloista ilman nypyn nyppyä, kuin pumpulia! Mutta apua, se ei olekaan lankaa vaan ihka aitoa villaa. Kasasta saa vedettyä helposti "hahtuvaa", joka pysyy hyvin kasassa. Ei siis käyttäydy kuin oikea, katkeileva hahtuva. Nyt vain pitäisi selvittää, miten saan sotkematta 500g kerittyä. Auttakaa hyvät ihmiset!

Minulle tutummassa muodossa paketissa oli tilamaani silkkisifonki. Todella pehmeää materiaalia, josta aion tehdä itselleni puseron. Näin sellaisen työtoverillani, ja hän oli huovuttanut silkkisifonkiin villasta pystyraitoja. Upea pusero. Tästä saa myös komeita huiveja tehtyä.

245578.jpg

Naurattaa tämä villoihin tutustumiseni :)