Viikonloppuna mentiin lujaa paikasta toiseen, mutta päivän tunnit riittivät hyvin ja meno oli mutkatonta, kitkatonta ja välillä jopa hulvatonta. Kolmet ylioppilasjuhlat 50km säteellä, ja vielä yhdet 200km päässä. Siellä oli myös miehen puolen sukutapaaminen, ja väkeä oli pilvin pimein. Leirikeskus majoitti meidät sulavasti, ja ruokaa sai mahan täydeltä. Ajomatkoilla ehdin neuloakin, ja Kyh:äelmät etenivät hieman. Omien lasten kevätjuhla lauantai aamuna (9.lk. juhla) oli ikimuistoinen; oma esikoisemme pääsi peruskoulusta ja sai erinomaisen todistuksen sekä stipendin. Aamu oli juhlava. Kuopus siirtyy 8lk. hyvän todistuksen kera.

Tyttären opettajille neuloin viime tipassa Tiskikukkaset. Tämän ohjeen bongasin Seijan blogista perjantaina, ja välittömästi keksin tehdä samanlaisen lahjan hunajasaippuoiden kaveriksi. Kiitos vinkistä Seija! Nämä olivat elämäni ensimmäiset tiskirätit, eivätkä jääneet viimeiseksi. Aluksi ohje tuntui minulle hankalalta, ja ensimmäisen rätin tekemiseen meni reilu pari tuntia aikaa. Pienensin silmukkamäärää ja suurensin puikojen kokoa toiseen, ja se valmistui alkuyöstä (tosin siitä tuli hieman harva). En malttanut lopettaa kesken, vaan halusin sekä omalle luokanvalvojalle että erityisopettajalle omat Tiskikukkaset.

Tiskikukkaset 100% puuvilla. Isompi 24g, pienempi 14g. Lanka Schewe Baumwolle-Classic Color.

Tänään seitsemäntenä KYH-päivänä tilanne on tämä uusien aloitettujen osalta. Kämmekkäät toisessa parissa menossa, ja kolmas Tiskikukkanen neuloutui tänään Novitan bambusta. Sepäs olikin mukava lanka neuloa. Tähän rättiin meni 15g, puikot bambuiset 3,25 (hyvä koko tällä langalle, itselle muistiin)

KYH-valmiit 4/26. Keskeneräisenä 3.