Rankan viikon jälkeen nyt naurattaa! Pakko jakaa tämä kokemus kanssanne, sillä eihän aina kaikki voi onnistua ja kantapään kautta tekemällä oppii... :) Kaikki alkoi eilen illalla tästä:

246421.jpg

Päätin tehdä hahtuvalapaset. Teinkin mielestäni todella ison lapasen, mutta en arvannut aloittaa neulomaan toista ennen tämän huovuttamista. Ja hyvä niin...

Pesukoneellisen 40c tilanne oli tämä, tiivis huovutettu pallo:

246424.jpg

Hakaneuloilla kiinnitetyt kolme muovipussia olivat tulleet pois lapasesta, vaikka suljin lapasen suun yhdellä hakaneulalla. Tulos kova mytty!

246423.jpg

Mytty aukeni, kun käytin väkivaltaa. Myös peukalolle tuli reikä... itse asiassa montakin reikää :) Lapanen repesi, en ymmärrä miksi...?!? Hih!

Tänään kuivuneena villainen kokeiluni näyttää tältä:

246430.jpg

Ihanan värinen tuotos ilmastoaukoilla varustettuna sopii n. 10 vuotialle lapselle, ja tuunattukin valmiiksi. Nimittäin kaksi hakaneulaa huopui ikiajoiksi lapaseen kiinni ;)

Ehkä tästä tuleekin kännykkälämmitin, kun hieman muokkaa?

Kuulisin mielelläni muidenkin käsityömokia :) Olisi piristävää nähdä ja kuulla, että kaikkien muidenkaan kaikki työt eivät ole ihan niin täydellisiä kuin lopullinen blogissa näytetty tuotos. Joku innostunut bloggaaja voisi jopa tehdä napin "Käsityömokani"...