Lämmin kiitos kaikille myötäelävistä kommenteistanne. Itku tuli niitä lukiessa. Pelon kanssa on vaikea elää, mutta näin se vain nyt on mentävä eteenpäin ja rukoiltava, että kaikki sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämän näköinen kaveri lensi eilen pojan huoneen ikkunaan. Taisi saada tällin päähänsä, ja jäi toviksi istumaan ensin kuistille ja siitä läheiseen puuhun. Ikkunan läpi tytär sai otettua muutaman kuvan. Hauskan näköinen veijari, jonka pää liikkui ympäri ja tutkaili menoa.

Vihreän eri sävyisiä sukkia on valmistunut kolme paria. Kuusikko-sukista tosin vain toinen tällä viikolla, ja toinen joskus kuukausia sitten.

Kuusikko-sukat, koko 38. Lanka Nalle, paino 79g. Puikot nro 3.

Omalla tyylillä oikein ja nurin neulotuilla sekä nostetuilla silmukoilla tehty varsi, lanka Seiska Veikka Martta-lime ja Jättiraita vartta piristämässä. Koko 39. Paino 119g. Puikot 3,25.

Edellisen postauksen "lohtusukat" valmistuivat tyttären valitsemasta langasta. On Linen Supersocke 6-fach Winter-color, koko 34/35, langan menekki 69g.  Puikot nro 3. Langan tyttö valitsi suosikkisukkiensa lankamaailmasta, sillä 2,5 vuotta sitten neulomani sukat mahtuvat edelleen tytön jalkoihin ja ovat syksyn aikana olleet lähes päivittäin myös koulussa jaloissa. Uudet Winter-sukat ovat olleen keskiviikosta lähtien päivittäin käytössä lähes yötä päivää. Koulussa yläasteella on tätä nykyä kenkien poisottopakko tuntien ajaksi, joten villasukkia kuluu paljon.

Meillä alkoi syysloma! Huomenna lähdemme Tampereelle sukuloimaan. Kaikille lomalaisille rentouttavia päiviä!