Meillä on aivan täysi talvi pihalla. Talon ympärillä on 1,5metriä lunta joka puolella, eikä sulamista ole vielä tapahtunut. Silti talitintit laulava iloisesti ja aurinkokin jo lämmittää. Aamuisin on ihanan valoisaa, kyllä se kevät sieltä taitaa pikku hiljaa tulla.

Nämä komeat tulikuvat otin lauantaina, kun mieheni poltti 1,5 metrisessä lumikasassa vanhoja laskuja ym. papereita. Kuvista ei valitettavasti käy selväksi, kuinka korkeat ovat kasat ja tulenlieskat, mutta voin kertoa että komea oli näky. Voihan sitä lunta näinkin hävittää pihalta...

Kevät on tainnut olla mielessäni jo näitäkin sukkia neuloessa. Ampparilanka sai minut aivan innostuneeksi, ja tarkoitus oli tehdä itselleni kevätpörriäissukat silmillä varustettuna. En vielä kuitenkaan ole niitä silmiä kirjaillut. Tyttärelle tulossa myös pörriäiset.

Perussukat ihanaisesta Regian 4-fädig Nation Colorista, 65g. Koko 37/38. Puikot nro 2,5 Knit Pro. Kuka tunnistaa mikä kansallisuus on kyseessä, en ole löytänyt tuon väristä lippua?

Novitan uuden Jättiraidan värit kolahtivat jostain syystä minuun, vaikka varsin imeliä ovatkin. Tykkäsin neuloa ja luultavasti tykkään sukkia pitääkin. Tietoisesti tein kopion toisista Jättiraita-sukistani, koska malli on ollut erityisen hyvä ja lanka pehmoista ja hyvälaatuista. Ihmeellistä, ettei ole nyppyyntynyt juuri lainkaan. Novitan lankojen laatu vaihtelee kovasti.

Kevätkukkaset mielessä.

Novitan Seitsemän Veljestä Jättiraita väri nro 840, menekki 93g. Koko 37/38. Malli Rinsessa. Puikot nro 3. Värit tarkoituksella erilaiset ja kerän eripuolelta neulotut. Tykkään niin näistä Peppi Pitkätossu-väreistä.

Kiitän vielä erästä blogini lukijaa ihanasta nallepaketista! Siitä teen ihan oman päivityksen.