Neuleolympialaiset ovat osaltani nyt suoritettu. Olen iloinen ja onnellinen, että pääsin finaaliin ja suoriuduin omalta osaltani mallikkaasti urakasta. Lopputulos on mieluinen sekä tyttärelle että minulle. Vielä jäämme miettimään, vaihdetaanko takkiin vetoketju vai jätetäänkö tyttären valitsemat soljet. Ne ovat kauniit, mutta lapsen hoikan mallin takia ei niin käytännölliset ehkä kuitenkaan. Aukeavat aika helposti.

Neiti Hippiäinen. Huppu on ihana!

1841438.jpg

Mittasin 12,5 vuotiaan tyttäreni ennen palmikkojakun koon valitsemista. Tuo 134cm tuntui vastaavan lapsen vartalon mittoja, vaikka arvelimme hänen olevan vähän pitempi. Tänään sairaalan kontrollissa kuitenkin iloitsimme suuresti, kun hän pituutensa olikin jo 140cm. Eli takin hihat olivat voineet olla muutaman sentin pidemmät, ja jos takki ei olisi jakku-mallinen, niin tekisin myös vartalo-osuudesta hieman pidemmän. Mietin jo mahdollista resorin tms. tekemistä hihoihin myöhemmin.

Leveyttä taas olisi voinut olla pari senttiä vähemmän.

1841439.jpg


Tykkäsin neuloa Saanaa Addin pitsipyöröillä, ja vaikka lanka hajoaa säikeiksi, se ei ainakaan teräväkärkisillä Addeilla sitä neuloessa tehnyt. Neulomiskokemus oli kaiken kaikkiaan oikein mukava, ja olympiahengessä oli voimaa.

1841443.jpg

1841447.jpg

Malli Novitan Talvi 2007 lehdestä Tytön palmikkojakku 134cm. Lanka Novitan Saana, langanmenekki 560g. Puikot Addin 5,5 pitsiAddit 120cm pyöröt