Tänään olin Jyväskylän Joulumarkkinoilla. Oma jouluinen olo oli vielä aamulla aika lailla kadoksissa, mutta kierreltyäni ihastelemassa markkinoiden jouluisia kädentaitoja, on minullekin alkanut pieni jouluinen olo tulemaan. Se tuntuu mukavalta!

Päivän hymyilyn aihe tuli tästä suloisesta otuksesta:

285813.jpg

Katselin naureskellen näitä upeita alpakoita ties kuinka kauan. Tämä valkoinen kaveri suorastaan esitteli itseään ja osaasi poseerata kamerallekin. Otsatukka on makea!

Ostin Dropsin alpakkaa muutaman kerän, mutta enemmän olin ihastunut hahtuva-tarjontaan :)

285815.jpg

Määkylän puodin hahtuvia lähti mukaani kolme vyyhtiä, yht. 510g ja Jämsän huopatehtaan 5 säikeinen hahtuvakerä 120g (kuvassa vasemman puoleinen). Ihastuttavia värejä oli kaikissa myynnissä olevissa hahtuvissa, ja sain hillitä itseäni etten olisi kaikkia ostanut mukaani... Määkylän Puodista ostin myös uudet Addin pyöröt. Joulupukin pakettiin olisi tarkoitus ainakin yhdet tumput saada, ehkä enemmänkin. Stressiä en aio kuitenkaan itse tehdyistä lahjoista tänä vuonna ottaa, valmistuu - jos valmistuu.

Mukavia puikkojen kilkutteluhetkiä, ompelukoneen rauhoittavaa surinaa ja kynttilänloistoa sekä piparien tuoksua adventinaikaanne!