Sain jo viikko sitten haasteet Seipa P:ltä, Tiitiltä ja Millamilta  kertoa seitsemän faktaa itsestäni. Nyt on viikko vietetty ihanien lihapatojen äärellä poissa kotoa, joten pääsen nyt haasteen kimppuun.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

  1. Rakastan kesäsadetta ja sen tuoksua sateen loputtua.
  2. En kanna huonoa omatuntoa ostamistani kankaista ja langoista… Niille on aina jossain välissä tarvetta.
  3. Tykkään nukkua päiväunet, ja ne ovat harvoin pois yöunista.
  4. Olen kotikissa.
  5. Meillä on nelivarvaskilpikonna Terho, joka on hurmannut koko perheen täysin.
  6. Käsityöt ovat hermolepoa.
  7. Tykkään kirkkaista väreistä, kuten oranssi, lime ja turkoosi.

 

Viikon aikana on ollut mahdollista neuloa vain iltaisin, ja silloinkin jo aika lailla päivän touhuista väsyneenä. Tein ensin itselleni Olga-mallilla sukat, ja malliin hurmaantuneena saman tien perään tyttärelleni samanlaiset. Ihastuin Letun sukkiin kovasti, ja sitä kautta myös malliin. Löysin Nalle Colorin vanhoja värejä Löytötexistä, ja tykästyin oranssi-lime-turkoosi-pinkki –yhdistelmään. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun teen sukkia Nallesta. Jostakin syystä tämä väri kolahti minuun, on niin rento ja hauska väri, että piristää jo neuloessa ja kerää katsellessa. Kaupan hyllyissä oli vanhoja Nalle Coloreita paljon ja hyllyt juuri täytetty. Taitaa olla väreillä "uusi tuleminen", tosin hinta oli normaali.

 

Ensi viikolla lähdemme kesäreissuun, joten taukoa blogien lukemisessa ja päivityksissä taas tulee. Nyt onkin hirmuinen määrä blogeja lukematta, ja kovasti tekee mieli päästä niiden kimppuun.

 

Tässä sukat eilen kirpparilta löytämieni pikkuisten emalikippojen ja niiden sisällysten kanssa. Mansikat hurahtivat lasten suihin ja vain muutama herkkupala on jäljellä. Tykkäsipä Terho-konnakin mansikasta ja sen kannoista hirmu paljon. Punaisessa kipossa konnalle ruuaksi timjamia.

 

719546.jpg

 

719549.jpg

 

Mukavaa ja rentouttavaa heinäkuuta!