Onni suosi minua taas blogiarvonnassa! Sain Ompelukorin Näpertäijältä aivan ihastuttavan ommellun kaniinin ja suklaata. Olen tuota kaniinia päivittäin ihastellut piirongimme päällä, ja se todellakin tuo iloa sairauslomapäiviini. Tuhannesti kiitoksia tästä ihanasta lahjasta! Kaniinista tulee kevät mieleen ja pääsiäisen odotus.

Vähäisesti kerrallaan olen neulonut perussukkia. Tämä kaunis lanka olisi halunnut neuloutua nopeamminkin, mutta pakko oli rauhassa tikuteltava.

Lanka Regian 4-fädig color "Flusi das sockenmonster" eli monsterisukathan ne. Eivät näytä kovin vaarallisilta. 100g/420m. Silmukoita 16/puikko. Koko 38. Paino 62g. Puikot Knit Pro nro 2,5. Tämä lanka ja kaksi muuta väriä tuli ostettua Tampereen reissulta Koskikeskuksen käsityöliikkeestä. Ihania lankoja! 

Kummipojalle neuloutui perussukat yhdestä lempilangastani.

Lanka Nalle colori, 60g. Koko 35/36. Puikot Knit Pro nro 2,75. Silmukoita 14/puikko.

Olen saanut kaksi tunnustustakin, yritän vastailla niihin lähiaikoina. Kiitos niistä!

Lunta sataa hiljalleen, kuten lähipäivinä on enemmänkin tehnyt. Keväiseltä ei näytä eikä tunnu, mutta valo lisääntyy päivä päivältä ja ehkä ne talven unenrippeetkin pikku hiljaa häipyvät. Kangaskasassa vietetään hiljaiseloa, mutta myös nauttien rauhallisista päivistä ilman superkiirettä juoksemista. Mukavaa sunnuntaipäivää!