Sain loppuviikosta Saksan lankatilaukseni. Ensimmäistä kertaa tilasin Opaleita, ihania! Sormet syyhyävät näiden kimppuun, mutta ensin on tehtävänä lahjasukkia. Tilauksessani oli kaksi 100g vyyhtiä värjättäväksi tarkoitettua Opalia. Myös Fabeleita tuli Tapion kaupasta, niissäkin on upeita värejä. Nyt riittää silitettävää ja ihailtavaa :)

 

1188848.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tein Sockenwollen langan lopusta ja ohuen ohuesta Katian laine nylon -langasta (75% villa, 25% polyamidi) Jaywalkerit. Kivasti tuo metsän vihreä väri sopi yhteen toisten värien kanssa. Sockenwollen lanka kului loppuun paria metriä lukuunottamatta, eli aivan kuten oli tarkoituskin. Sukat menevät lahjalaatikkoon odottamaan käyttäjää. Aloitin tämän lahjalaatikon täyttämisen nyt ihan tarkoituksella ripeästi ja harkiten. Siis sukkaa pukkaa nyt seuraavat ajat, ja nauttien.

 

1188851.jpg

Malli Jaywalker. Lanka Socknwolle Hot Socks ja Katia Laine Nylon, yht. 48g. Koko n.35. Bambusukkikset 2,5.

 

Tänään puretaan joulukuusi, mutta vielä muutaman tunnin haluan nauttia kynttiöiden loisteesta ja tästä rauhaisasta tunnelmasta. Lähden katsomaan Pieni talo preerialla -dvd:tä ja sukankutomuksen pariin. Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!