Paljon kiitoksia edellisiin postauksiin tulleista onnitteluista! Vielä suuren suuri lisäilo tuli, kun kuopus-tytär sai toivomansa opiskelupaikan.

Tänään on ensimmäinen lomapäiväni! Voi iloa ja riemua! Olen pessyt pyykkiä ja täyttänyt astianpesukonetta, sekä neulonut ihanan väristä sukkaa, joka myös saa mielen hyväksi. Muuten on olo mennyt vain ihmetellessä loman alkua ja suunnitellessa juhannusta.

Kesäkuun aikana olen neulonut tätä ihanaa sukkamallia, nyt jo kolmas sukkapari tulossa samalla mallilla. Suomenkielinen selonteko löytyy Pilvisenä päivänä -blogista Mielessä pyörii jo jos jonkunmoista väriyhdistelmää tällä tavalla neulottuna. Ja hyvin uppoaa myös pienet jämänyssäkät esim. varsiin.


Molempien sukkien mallineule Broken Seed Stitch Socks, lankoina ylempänä vanha vaal.vihreä Nalle ja Nalle Four Seasons Syksy, koko n.40. Paino 93g. Alempana lanka sininen Nalle aloevera sekä Nalle Kukkaketo Sinikello, paino 84g. Molemmissa puikot nro 3. Hyvin eri paksuisia nämä vanhat ja uudet Nallet!

Pitkästä pitkästä aikaa sorruin ostamaan neulekirjan. Olen muutamassa blogissa nähnyt aivan valtavan kutkuttavan ihania sukkia, jotka on tehty tämän kirjan ohjeella. Jospa minäkin saisin nyt neulottua omia "jäniksiäni".  Kirja löytyi alesta  ja maksoi vain 12,90€.. Todella kaunis kuvitus tässä kirjassa!

 

Mukavaa ja rentouttavaa juhannusta sekä lomaa, kenellä sellainen nyt on!!