Aika juoksee pikavauhtia! Voisin sanoa, että viimeiset 20 vuotta ovat menneet silmänräpäyksessä. Perjantaina rakas Esikoisemme -poikamme - täytti 18 vuotta, ja se tuntuu niin hämmästyttävältä ja myös hämmentävältä. Päivä oli mitä upein tunnelmaltaan! Tyttäremme, 16v., on kolmatta vuotta nuorten kesäteatterissa näytteljijänä, ja sai tänä vuonna yhden päärooleista. Perjantai-iltaan kuului omaisten ennakkonäytös, jonne myös 18v. sankari lähti mukaan. Tyttären rooli oli iso ja vuorosanoja todella paljon. Harjoitustunteja on vuoden ajalta valtava määrä. Oppimisvaikeuksia omaavalta  tytöltä suoritus oli enemmän kuin 10+++ - kerrassaan valloittava ja upea roolisuoritus! Koko näytelämä ja kaikkien 70 nuoren osuus ja esitys oli mahtavaa katsottavaa.  Illalla kotiin juhlimaan tuli myös muualla asuva pikkusiskoni ja kaikki rakkaat olivat koossa. En muista milloin olisin ollut niin ylpeä ja onnellinen kaikista läheisimmistäni. Aivan sanoinkuvaamaton tunnelma äidin sydämessä!

Päivään kuului tietenkin herkuttelua ja yksi suosikki oli Kinuskikissan blogista löytynyt  ohje Baileys juustokakku.

Viime aikoina on tullut neulottua tosi vähän. En lähtenyt myöskään mukaan KYH-tempaukseen, ja hyvä niin, koska paineitahan siitä olisi tullut. Odotan vain alkavaksi pitkää kesälomaa, eikä sen alkuun olekaan aikaa kuin alle kaksi viikkoa.

Edellisistä värjäyksistäni ensimmäiseksi neulomukseksi valikoitui suosikkivärini limen ja metsänvihreän värisestä langasta. Pitäisi testata uudelleen, saisinko tuon limen värin tulemaan koko vyyhtiin, se on niin mieleinen ja piristävä.

itse värjätystä Tico Ticosta perussukat kokoa 37/38, painoa 55g. Puikot nro 2,5 Knit Pro.

Toivotan kaikille oikein hyvää ja rentouttavaa kesää!