Perjantaina minulla oli ilmeisesti liian kiire viettämään parin päivän lomaa... Työpaikan vieressä kompastuin aivan rähmälleni, ja olkapää ilm. lähti paikoiltaan. Kipu oli niin hirveä, etten itse päässyt maasta ylös. EA-reissuhan siitä tuli, ja onneksi murtumia ei löytynyt. Olkapää napsahti odottaessa paikoilleen, niin että takki vain heilahti itsekseen... Kiertäjäkalvosimen paha revähdys tai repeämä tuli diagnoosiksi. Mutta kyllä on ollut kipeä olkapää! Täytyy toivoa, ettei pysyvää vauriota jää, sillä sekin on tällä iällä (41v.) jo mahdollista. Huonoa tuuria käsien kanssa on ollut nyt yllinkyllin, tämä on jo kolmas "vauriotilanne" puolen vuoden aikana.

45min. ennen onnettomuutta ehdin saada valmiiksi 17v. synttärisankarille, nuorelle kaverille, poikani hyvälle ystävälle ja hevipojalle, mustat peruskämmekkäät. Oli ollut mieleinen lahja, ja mikäs sen mukavampaa on kuulla.

Novitan Seiska Veikasta peruskämmekkäät, paino n. 47g. Puikot 3,5 Knit Pro. Silmukoita resorissa 44, kämmenessä 46. Kiilapeukalo.

Itseäni piristääkseni, laitan kuvia muista mukavista jutuista:

Kirpparilta löysin aivan mainion jutun! Ilmeisesti suklaarasia ja mahd. penaali, jossa on tilaa juuri 20cm sukkapuikoille ja tekeillä olevalle pikkuneuleelle. Peltirasia mahtuu hienosti repppuun kansioiden väliin, ja kulkee mukana katkomatta bambuisia ja koivuisia sukkapuikkoja. Olen niitä aika monta onnistunut katkaisemaan, joten tälle rasialle tulee paljon käyttöä. Boxiin mahtuu litattu 50g lankakerä, mutta isompi kulkee sitten kässäpussissa vieressä. Kaiken lisäksi rasia on juuri minun värisenikin :) Sai suorastaan naurahtamaan.Vielä pari ilahduttamiskuvaa marsuystävistämme:

Halla ja Aava ensimmäistä kertaa vierekkäin. Kylläpä kiinnostuivatkin toisistaan...

Halla sekä minä toivotamme mukavaa hiihtolomaa kenellä sellainen on, muuten mukavaa sunnuntaipäivää!