Tällä viikolla olen neulonut kahdet villasukat, mutta kuvat laitan vasta kun Neulomon sukkavaihtoparini on vastaanottanut sukista toiset. Olen myös testannut palatossujen ohjetta... Tuloksetta. Tai tulos on tämä. Pää täynnä kipua ja tulehdusta en ole kyennyt näin monimuotoiseen ajatteluun, eli palatossujen oikeaoppiseen kokoamiseen. Enkä sitä vielä näin puolikuntoisena taida yritääkkään...

Otin mökiltä kuvattavaksi lapsuuteni lapaset, isänäidin neulomat kauneudet. 70-luvun värit ja tiukka neulejälki takasivat käsien lämmittämisen. Etenkin noilla sinisillä lapasilla on tullut tehtyä monta lumipalloa, ja ne ovatkin kaikkein kuluneimmat. Sukat ovat olleet mökkisukkina, ja äitini antoi ne minulle uudelleen terittäviksi. Kun vain jostain löytyisi tuota samanmoista vanhaa lankaa, Nallea oletan sen olevan.

Viime viikolla SPR:n kirpparilla käydessäni löysin 2eurolla nämä uudet villaiset tossut - niin kauniit! Olisiko jolla kulla ohjetta näihin? Olisi mukava opetella tekemään tämänmoisia tossuja.

Hyvää sunnuntaipäivää!