Kuten otsikko kertoo, vaihtui niin kuukausi kuin neuletöiden muotokin. Eilen sain valmiiksi Sukkasadosta ulostipahtaneen parin, josta puuttui puoli sukkaa. Sukkasadon saldoni oli näin ollen 14 paria valmiita, ja sen päälle 1,5 sukkaa. Oli mitä mukavinta olla mukana sukkailemassa muiden sukanneulojien kanssa, kiitos kaikille! Nyt puikoilla on jo lapaset.

Perussukat Nalle colorista, koko 39. Puikot nro 3.

Otin huvikseni kuvan jemmassa olevista sukkapareista, kohta ne päätyvät mihin kukakin ja kenenkin jalkoihin. Ystäväni haluaa ostaa itselleen 10 paria sukkia joululahjaksi annettavaksi, joten lähes puolet tästä kasasta tietää jo osoitteensa. Osan olen jo antanut lahjoiksi. Olen kerran elämässäni myynyt yhdet lasten villasukat 2eurolla, muut ovat olleet lahjoja. Tämä harrastus vain alkaa käymään lompakon päälle niin paljon, että ehkä pitäisi alkaa rajoittamaan neulomista. Lankaa on kiitettävä määrä jäljellä, joten omaksi huviksi ja jalkojen lämmikkeeksi taidan kuitenkin vielä hetken jatkaa...

Tänään viettää nimipäiväänsä TERHO!

Rakas, kultainen konnamme, paljon onnea!!!

Kuva on otettu hetki sitten, kun kilpinenkin innostui juhlastaan ja kiipesi taas mökkinsä katolle. Vaikka lämpölampulla ja valaistuksella ollaan konnan päiviä lyhennetty, niin silti se saa adhd-kohtauksia harva se päivä :)