Viime viikon lopussa tyttärelle valmistui suoraan pidettäväksi villasukille kaveri. Kasvunvaraakin tuli neulottua.

Aikuisen naisen käteen sopivat lapaset kiilapeukalolla, lanka On Linen Supersocke 6-fach Winter-color, 57g. Puikot nro 3.

Sunnuntaina viimeistelin myös oranssin sukkaparin toisen puoliskon. Niin mahdottoman kaunis oranssi väriltään, mutta aivan tavattoman muovinen ja koppura lanka. Uusiin tämän syksyn Seiska Veikkoihin verrattuna varmaan joku kakkoslaatuinen versio. Toivottavasti pehmenee pestessä.

Seitsemän veljestä oranssi sekä itsevärjätty raitalanka, joka jäi ylitse 1,5v. sitten neulomistani sukista. Paino 120g. Koko 39.  Puikot nro 3. Lahjaksi tai hyväntekeväisyyteen.

Tämä kaunis sammalenvihreä on yksi Novitan Seiska Veikan syysvärikartan suosikeistani, kaiken lisäksi pehmeä. Pitkästä aikaa kokeilin pienimuotoista kirjoneulomista, ja sehän tuntui ihan mukavalta. Raidoissa Seiska Veikkaa ja Jannea. Paino 127g. Koko 38/39. Puikot resoreissa 3-3,25, kirjoneuleessa 3,75 ja jalkaosassa 3,25.

Olen neulonut tarkoituksella useammat vihreät sukat, sillä näistä joku/jotkut päätyvät lahjaksi ystäväni tyttärille. Saimme heiltä lahjaksi kaksi pussillista pieniksi jääneitä vaatteita, jotka menivät suoraan oman tyttäreni käyttöön. Riemu oli hänellä suuri, ja apu tuli tarpeeseen. Mieleinen talvitakkikin oli joukossa mukana. Vihreitä sukkia toivottiin vastalahjaksi toiselle tytölle, ja enemmän kuin mielelläni niitä teenkin.

Loma lähenee loppua, viikko on vierähtänyt lähes liian nopeasti. Vielä nautin pari päivää kiireettömästä ja rauhallisesta kotiolosta.

Ulkona on kylmä, ja sisälläkin tuntuu viileys. Kahdet villasukat päällekkäin jalassa, kynttilän liekki olkkarin hyllyssä, villashaali sohvan nurkassa ja tarvittaessa se päälle lämmittämään, niin lomapäivä on täydellinen. Puikoilla ihanan pehmeää bambuista sukkalankaa...