Olin vuorokauden työpaikan virkistysmatkalla Kotkassa (mm. Maretariumissa) ja kesäteatterissa Haminassa. Majoituspaikkamme Villa Kärkisaari oli upea elämys, jossa jokainen aisti täydellisesti aktivoitui ja samalla lepäsi lempeästi. Olisin voinnut jäädä sinne (virkkaamaan) vaikka kuinka moneksi päiväksi. Talo on lähes 100 vuotta vanha, ja se sisustettu vanhoilla antiikkiesineillä.

Automatkoilla tein lähes valmiiksi oranssin Kitten mohair-huivini. Kolmen tunnin ajot yhteen suuntaan meni liiankin nopeasti :) Työkavereita nauratti innostukseni... Tässä muutama kuva Villa Kärkisaaresta.

148124.jpg

148125.jpg

148126.jpg

Kool Aidattu 7 veljestä-lanka onnistui hyvin. Värjäykseen käytin Berry blueta, Orangea ja Soarin`s strawberry lemonadea, kutakin vain pussillisen, sillä en halunnut liian voimakkaita värejä. Aluksi näytti että keltainen väri ei näy lainkaan, mutta keriä tehdessäni huomasin kuinka kelta-oranssista tuli kaunis. Turkoosi-vaaleansininen sekä turkoosi-oranssi onnistuivat myös mieleisekseni. Haluaisin limeä väriä myös, mutta sitä ei ollut kun tein tilausta.

Tätä hauskanpitoa täytyy jatkaa! Lankojen värjäys on jännää, ja värit tuntuvan elävän jatkuvasti.

148134.jpg

Vielä kuva värjäysprosessista retrokattilassani.

148137.jpg