EDIT klo 22.26 Arvonta-aika on päättynyt. Tytär valitsi numeron 40, ja näin ollen arpaonni suosi Ixua. Laitatko minulle meiliä, niin laitan pikkupaketin sinulle postiin jo huomenissa. Kiitos kaikille mukavista kommenteista ja osallistumisesta!

1140732.jpg

Viikonloppuna innostuin ompelemaan joulupussukoita. Näitä menee lahjaksi nyt moneen suuntaan, taitavat sukulaiset olla jo kyllästyneitä koko pussukkainnostukseeni. 32 kpl on sen verran paljon, että päätin laittaa pika-arvonnan käyntiin blogiini. Jos kommentoit tämän päivän aikana klo 22 mennessä tätä postausta, niin pääset arvontaan mukaan. Jos jo keskiviikkona pääsen postittamaan voiton arvonnan voittaneelle, niin testataan Suomen Itella toimittaako se jouluksi postituksen perille asti.

1140736.jpg

Vietän joulunalusaikaa kipeänä, ja on ollut pakko rauhoittua lepoon, vaikka tuhat ja yksi asiaa olisi tehtävänä. Ehkäpä viimeiset lahjalapaset valmistuvat jo tänään. Sitten jään odottelemaan eilen tekemääni Saksan lankatilaustani. Sormet syyhyää ohuiden sukkalankojen pariin.