Minun jouluiset tunnelmani alkavat nousemaan, kunhan saan ommella jouluisia pikku-muistamisia kiitokseksi muutamille ihmisille. Tämä on joka vuotinen tapani, ja vasta kun olen rauhassa saanut olla ompelukoneeni, kankaiden ja ideatulvani kanssa, niin tulee "se oikea joulumieli". Tänä iltana olen rauhoittunut tähän mielipuuhaani ja nyt on muistamiset pääosin tehty.

Ompelin kirjanmerkkejä tai vaihtoehtoisesti magneettikuvia hyvin tukevasta pellavasta ja enkeli-tilkkutyökankaasta. Kuvan kiinnitin koristeompeleella pellavaan. Löysin tämän ihastuttavan vanhanajan enkelikiiltokuvista idean saaneen kankaan amerikan tilkkutyövalikoimista jo kesällä, ja nyt se odotti tekijäänsä. Tykkään kovasti kankaasta.

Laitoin lasteni opettajille sydän-peltirasiat karkkipussin ja enkeli-merkkin kera kiitokseksi kuluneesta syksystä. Samoin lähimmät työkaverini tulevat saamaan enkelimerkin. Tämä pienen pieni muistaminen lähtee aidosti sydämestäni, vaikka se ei olekaan rahallisesti arvokas.

307939.jpg

 Kommentteihini oli tullut Rebekalta tällainen hauska kysymys:

Näin joulun alla ei moni voi blogissaan paljastaa joululahjojaan, joten laitan liikkeelle kysymyksen, joka antaa aihetta blogata muusta kuin valmiista & tekeillä olevista neulomuksista. Eli kysymys kuuluu, miten päädyit blogisi nimeen Kangaskasa? Kun olet oman tarinasi kertonut, heitä kysymys jollekin toiselle neulebloggaajalle.

Minun tarinani on lyhykäisyydessään nopea ja helppo kerrottava. Istuin tietokoneella ja katselin taakseni olohuonetta. Ompeluinnostus oli pahemman kerran taas puraissut ja isoja kangaskasoja oli luvattoman paljon ympärilläni... Nimi oli heti omani :) Jatkan haastetta ja heitän sen SeijaP:lle Heimolaan.