Saimme eilen mieluisan yövieraan. Serkkuni 12v. tytär tuli kylään, ja samalla toi harmaan Nalle-kerän kaupasta tullessaan. Olin etsinyt valmiiksi syksyn muotipipojen ohjeita Novitan -lehdestä, ja aloinkin heti illasta neulomaan tytölle toivepipoa yhteisesti katsottujen ohjekuvien jälkeen. Tänään juuri ennen bussin lähtöä ehdin saada pipon valmiiksi ja pääteltyä, sekä vielä napsittua nopeat kuvat pipo päässä. Kivalta tuntui, kun pikkuserkku näytti olevan mielissään, eikä tarvinnut tyytyä kaupan akryllipipoihin.

Pipon malli Novitan syksy 2009 lehdestä, malli nro 61 hieman madallettuna. Lanka Nalle, 63g. Puikot resorissa nro 3, muuten vaihdellen ja sopivia puikkoja etsien 3,25-4. Lopulta löytyi sopivin puikko: Addin nro 4 pyöröt 60cm kaapelilla.

Blogikonna-Terho on ollut jo jonkun aikaa rauhallinen ja valmistautuu pikku hiljaa talven tuloon. Tänään kuitenkin sillä on ollut virtaa jopa niin paljon, että se kiipesi mökkinsä katolle ihan itse. Sieltä se katseli jonkin aikaa meidän naureskelua, ja hyppäsi tömähtäen turpeeseen. Sillä ei taida olla korkeanpaikankammoa. Joskus nämä sen puuhailut päätyvät kilvelleen kumoon kupsahtaen, mutta aikansa räpiköityään sieltäkin pääsee kääntymään omin avuin oikein päin. Joskus sille iskee paniikki, ja jalat viuhtovat jokainen eri suuntiin eikä kääntyminen meinaa onnistua.

Mukavaa viikonloppua!