Sain toissapäivänä joulumuistamisen Perhosefektiltä, jonka Teatime-vaihtopari olin. Lämpimät kiitokset kauniista joulupussukasta ja ihanasta After Eight-teestä. Olen sitä nautiskellut pimeinä iltoina, ja tykännyt siitä. Eritoten muistaminen lämmittää mieltä kovasti!

Posti toi myös Saksan puikkotilauksen osuuteni. Isot kiitokset sinulle Marsu tilauksen hoitamisesta. Ihan kuin lahjan olisin saanut puikkojen myötä. Ensimmäiset 15cm bambuiset sukkapuikot ja Addin pitsipyörötkin tilasin.

1145626.jpg

Tänään hain postista tilaamani kirjan, Tove Finnangerin Tildas julehus. Ostin sen Ihana livingin 40% joulualesta. Kirja on kaunis, kuvat herttaisia ja sommittelut silmiä hiveleviä. En voi kuitenkaan sanoa ihastuneeni kirjan käsitöihin läheskään yhtä paljon kuin saman kirjailijan Satumaisen talven luomuksiin. Siitä tykkään todella paljon.

1145644.jpg

Muutama päivä jouluun jäljellä, ja minä nautin pikkusalaisuuksien tekemisestä. Ompelukone & kankaat, helmet & helmipihdit, decoupe-lakka servetteineen, kynttilämaalit ym. ym. Tyttären kanssa vietetty sairaslomaviikko on taudeista huolimatta ollut mukavaa rauhoittumisen aikaa pieniä joulujuttuja puuhaillen.