Minua on muistettu, lahjottu ja onniteltu tänään. Olen iloinen ja sanaton! Sain tänään Marjuskan blogiarvontavoiton ja menin ihan sykkyrään ihastuksesta ja ihmetyksestä. Kuinka näin hienon voiton voikaan saada? Isosta paketista paljastui aivan ihanaa villa-soija-katkaravunkuorilankaa Tofutsiesiä mitä kauneimmassa värityksessä, ruskeaa Fritidsgarnin villalankaa, Chibi, Xylitol-pastilleja ja Classic Knits –KIRJA, sekä suloistakin suloisempi nalle- postikortti!!! Kortissa lukee ”Pienet, kauniit hetket. Suuret, ihanat muistot.” Marjuska, tästä paketista tuli suuret ja ihanat muistot, liikutuksen kyyneliä nielen - KIITOS! Paketti sattui tulemaan tänään 39v. synttäripäivänäni, ihan tietämättäsi, ja sillä oli sitäkin suurempi merkitys minulle.

 

1800074.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Toisen tärkeän lahjan sain Ystävältäni jo viime viikolla. Nämä Pinja-sukat ovat olleet siitä lähtien päivittäin jalassani, ja lämmittävät sekä jalkoja että sydäntäni. Olen iloinen, että sain villasukat. Tiedän, että ne on täydestä sydämestä neulotut ja annetut.

 

1800060.jpg

 

Oman perheeni lahja oli ihana. On aika mukava vanheta rakkaiden ympäröimänä. Jokainen vuosi tuo elämänkokemusta lisää, ja syvyys elämään kasvaa. Kiitos teille ystävät tekstiviesteistä, puheluista ja postikorteista!

 

Omia neulomuksiani en nyt esittelekään, vaikka parit sukat onkin valmistunut. Seuraavaan postaukseen sitten.

 

Näihin tunnelmiin, ja syksyn ensimmäisen kynttilän loistoon, heipä hei!

 

1800065.jpg