Karmeaa, mikä pomppaava mainos blogini alalaitaan on ilmestynyt! Laitoin sen rastista kiinni viisi kertaa, ja aina se hypähti uudelleen esiin. Blogin sisäänkirjautumisen jälkeen tuli mainos, että rahalla mainokset saa pois... Just!

Työ uudessa työpisteessa - käytännössä useissa eri työpisteissä pitkin viikkoa - ja 50-60min. työmatkat bussilla suuntaansa ovat vieneet syksyn voimani. Olen hämilläni ja aika uupunutkin tähän tilanteeseen. Pahimmalta tuntuu, kun iltaisin ei jaksa tehdä juuri mitään, ja joinakin iltoina stressaantuneena en halua/jaksa edes neuloa. Yleensä se on aina toiminut rentouttajana. Bloggaamaankaan ei ole ollut voimia ja halua.

Pieniä neulomuksia valmistuu siitä huolimatta, ja etenkin palmikkolapasia (3) on ollut hauska pitkästä aikaa tehdä. Aloitin siis Lapaskuun jo ennenaikaisesti. Lapasista kuvia, kunhan saan ne pääteltyä ja jollakin tavalla pingotettua.

Poikani pyysi lapasia itselleen sunnuntai-iltana, ja yhdessä vielä puolen yön aikaan valittiin lankoja. Poika ei ole käyttänyt vuosikausiin lapasia, mutta nyt lukioikäisenä ne kelpaavat, kun erittäin mieluisissa kämmekkäissä on jo kylmä. Värisävytkin löytyivät samoista väreistä, onneksi hamsterin varastoissa oli tuota ihastuttavaa metsänvihreää Raita Seiska Veikkaa. Iloinen yllätys itsellenikin, en muistanut tuota ostaneenikaan. Eilen tiistaina illasta poika saikin jo uudet lapaset itselleen.

Seitsemän Veljestä Raita, väri 893. Paino 87g, puikot 3,5. Silmukoita 12s/puikko. Kiilapeukalo.

Miehen siskon pienelle tyttärelle lähtee sukat postissa:

Nalle Kukkaketo Ruusu ja anil.punainen. Koko n. 25. Puikot nro 3, paino 48g. Menevät vielä Sukkasadon piikkiin.

Tyttären hyvä ystävä oli toivonut syntymäpäivälahjaksi tekemiäni lapasia, joten tytön toiveväreillä neuloin lahjalapaset.

Peruslapaset Seiska Veikka petrooli ja tummansininen. Puikot  nro 3, paino noin 75-80g.

Monenmoista on sukkapuikoilla, ja pikku hiljaa oman jaksamisen mukaan valmistuu. Kiirettä ei ole.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!