Tänään kävin lasten kanssa taas kirpparilla. Mulla oli jälleen uskomaton säkä: löysin taas samasta pöydästä kuin ennenkin Kauhavan Kangasaitan lankaa, tällä kertaa Pampulaa, ihanaa harmahtavan sinertävää. Maksoin 3,75€/kerä, kun kaupan hinta on 6,90€/kerä. Tämä on jo kolmas kerta, kun samasta pöydästä ostan lankoja. Isolla kirpparilta oli muitakin lankalöytöjä (kaikki muut 1€/kerä), sekä todella ihania kangaspalasia. Auringonkukka- tilkkutyökangasta löytyi kaksi parin metrin palaa 1,50€ per pala, sekä kaunis hamekangas syksyyn. Jännä juttu, että olen etsinyt auringonkukkakankaita usean kaupungin kangasliikkeistä ja aina USA:n nettiliikkeitä myöten, ja nyt saan todella kaunista kangasta ostettua pilkkahintaan lähikaupungin kirpputorilta.

Kävin ostamassa tänään myös helmeilyyn liittyen rautalankaa, korulukkoja ja helmiä, sekä rautakaupasta uusia työkaluja. Tarkoitukseni olisi tehdä myös silmukkamerkkejä.

Aloitin eilen uuden huivin neulomisen, ja nyt värisävyt kolahtavat niin suloisesti minuun, etten malttaisi olla tekemättä huivia jatkuvasti. Hartiat eivät siitä tykkää, ja pakko neuloa vain pätkissä ja hitaasti.

173134.jpg