Perjantaina paistoi aurinko ja tallireissumme oli kuin tyttöjen hevoskirjoista - aika pysähtyy ja mielen täyttää jokaista sopukkaa myöten onni ja ilo. Tuntuu uskomattoman upealta, kun murkkuiässä alkanut paha eläinallergiani on helpottanut nykyaikaisten lääkkeiden myötä, ja saan taputella hevosia, koiria ja kissoja. En osannut edes kuvitella tälläistä päivää tulevaksi. Olen suorastaan hämmentynyt tästä tunteesta, miten syvälle pois työnnetyt tunteet pulpahtavat pintaan ja kirvoittavat onnenkyyneleet silmiini.

1706818.jpg

Tallilla oli 3vrk ikäinen oripoika. Äiti hoiti sitä hellästi ja määrätietoisesti, ja kävi varovasti tuuppimassa lastaan, kun se yritti liian lähelle ihailijoita.

1706825.jpg

Kotipihassa on Terho päässyt ulkoilemaan joka päivä vähän aikaa. Ulkoaitauksessa se on saanut olla vain lämpiminä päivinä, eli aivan liian vähän.

1706829.jpg

Mansikka on Terhon herkkua.

1706834.jpg

Reissussa valmistuivat kahdet sukat. Toisesta parista kuvan laitan vasta uuden Ullan julkaisun jälkeen. Villasukkia olen pitänyt päivittäin jalassa, ja ei tunnu yhtään hassulta niitä neuloa näillä kylminä päivinä.

1706840.jpg

Perussukat itsevärjäämästäni saksalaisesta sukkalangasta, väri turkoosi-ruskea. Langan menekki 61g. Puikot 2,75 Knit Picksit.