Olen vielä tämän viikon sairauslomalla. Käyn kolmesti lymfa- ja fysioterapiassa käteeni hoitoa saamassa ja parantelen vielä leikkauksen jäljiltä mahaani. Vielä pitää olla nostamatta tavaroita, kyykkimättä liikoja tai mm. haravoimatta. Kevyttä pikkupuuhaa tekee jo mieli. Tämä viikko tulee tarpeeseen myös nollata viime aikaisia tapahtumia ja omaa päätä. Olen nollauksen saanut jo aloitettua, ja se tuntuu todella hyvältä ja rentouttavalta. Tänään on ollut ensimmäinen "hyvä-hyvä-päivä".

Päivän mukaviin juttuihin kuului erilaisten salaattien, yrttien ja kesäkukkien istutus. Olen ostanut niin paljon siemeniä, että ne tuskin kaikki mahtuvat pikkuruiseen penkkiini. Eilen ostin muovisia 80cm lootia, ja sain kolmea eri salaattia niihin kasvamaan. Parasta on kuitenkin basilikan tuoksu ja rehevä kauneus. Sitä on lisää tulossa sisällä siemenistä.

572267.jpg

Terho pääsi tänään ensimmäistä kertaa ulos auringon paisteeseen. Taisi pikkuinen tykätä. Kilppari oli mukava kaveri istutushommissa, vaikka pelkäsin sen kiipeävän pois pikaisesti tekemästäni aitauksesta. Vähintäänkin yhtä paljon sain menemään aikaa katselemalla, ihailemalla ja valokuvaamalla Terhoa kuin istuttamalla siemeniä. Hyvän mielen terapiaa parhaimmillaan.

572274.jpg

Lauantaina aloitin kummipojallemme ja hänen veljelleen tekemään synttärilahjoiksi päiväpeittoja. Toinen saa sammokkokuvia, ja toiselle tulee liskoja. Taitaa olla matelijakausi minullakin meneillään...

572326.jpg

Minun tekisi aivan mahdottomasti mieli neuloa sukkia. Ohuita, ihania sukkalankoja odottaa minua, mutta pakko vain malttaa mieli, että käsi tulisi kuntoon. Luulenko vain, vai onko blogeissa liikkunut viime aikoina normaalia enemmän ihania sukkia? Vai onko se vain tunne, joka tulee samanlailla kuin karkkilakossa? Mieli tekee, vaan et saa.

572260.jpg

Ilmoittauduin laukkuvaihtoon. Se tuntuu kivalta ajatukselta!

Tänään on ollut hyvä päivä!

 

Blogini lukija Elina lähestyi minua meilitse - voisiko joku teistä auttaa häntä?:

"Kaipailen yhtä (edes vajaata) kerää vaaleanpunaista Novitan Olivia-lankaa (vyötteen numero on 550 -01, mutta tässä vaiheessa kelpaa myös eri värierän lanka).Yhteystiedot elina.jaakkola@gmail.com. Maksan toki langan ja postikulut, jos jollakin on sitä myydä. Tuhannet kiitokset! Elina"

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />