Jokin aika sitten ostin alennuksesta sekä Novitan Pop Plus –lankaa 2€/kerä sekä turkoosin emalikulhon. Ne olivat niin nätti yhdistelmä, että unohdin tahallani ne ulkosalle kukan paikkaa pitämään... – "Mitä ihmettä langat tekevät kuistin pöydällä", on varmaan moni lasten kaveri miettinyt.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sunnuntaina mieheni tuli sanomaan, että nyt kyllä lankasi saavat kyytiä. Terhakka talitintti oli vähintään yhtä innostunut keristäni kuin minäkin. Se hakkasi, koputteli ja kiskoi minkä pikkuvoimiltaan pystyi – siis minun Pop Plussiani! Pakko ikuistaa se kuviksi, kun huvitti niin paljon.

 

Kuvassa ilmeisesti tahtojen taistelu, kumpi saa pitää löydön. Tämä tapahtuma piristikin kummasti viikonloppua.

 

214859.jpg

 

Sukat valmistuivat tänään ja uuden parin teko alkoi saman tien. Huolien purku – sukkia taitaa syntyä nyt enemmänkin. Siksi olen valinnut kirkkaita, kauniita värejä tuomaan ilon tunteita ja piristystä. Olen viettänyt viime päivät aamusta iltaan poikani kanssa keskussairaalassa, ja päivät ovat pitkiä, mieli käy välillä matalalla. Pelkoon ja hermostuneisuuteen auttaa kummasti tikuttava sukkien neulominen, huomaan tekeväni sitä lähes maanisesti. Hartiat tietenkin siitä kohta muistuttavat. Öisin ei uni meinaa tulla, kun ajatukset lentelevät pojan luo sairaalaan, ja painajaiset vaivaavat. Jopa sukkalankojen väreistä ja raidoista tuli viime yönä pahoja unia…

 

Olen iloinen, että käsityöblogit ja -bloggaajat ovat johdattaneet minutkin opettelemaan neulomisen ja virkkauksen saloja, ja näin ollen saamaan niistä myös lisää voimia elämän pyörityksessä.

 

214860.jpg

 

Lanka: Woll Butt Havanna, 60g. Nro 3 sukkapuikot.