Heinäkuu on ollut varsinainen sukkakuu minulle: 8. villasukkapari valmistunee huomiseksi, ja kaksi yksipuolista paritonta sukkaa on tullut myös neulotuksi. Lomalla ollessa kudin on ollut helppo pitää mukana niin rannalla, mökillä kuin huvipuistoissa ja lomamatkoilla. Luulin, että saan neuletakkini valmiiksi loman aikana, mutta jäi vielä toinen hiha aloitusvaiheeseen, toinen sentään on viimeistelyä vailla valmis.

 

1779093.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mallikuvio Knittyn Spring forward -ohjeesta, perussukkana toteutettuna vahvistetulla kantapäällä ja ilman varren resoria. Silmukoita kuten ohjeessa, 66. Lanka Novitan Seitsemän veljestä, menekki n. 143g. Puikot nro 3. Koko 39/40.

 

Olen ihastellut varmaan jo 1,5 vuotta muiden bloggaajien neulomia Kerttu –sukkia.  Otin neulekaavion viime keskiviikkona vanhempieni mökille mukaan, ja tein uudesta fuksian värisestä Seiska Veikasta lahjapakettiin Kertut. Saman tien aloitin toisia Kerttuja, ja niiden perään heti kolmansia… Eli koukkuunnuin tähän ihanaan malliin kertaheitolla. Mukava, kun sukat valmistuvat nopeasti ja ovat kauniit ulkonäoltään. Lahjasukkia tulen varmaan neulomaan useammatkin ja yhdet haluan itsekin. Syksyllä on paljon lahjottavia lähipiirissä ja tässä on oiva lahjaidea.

 

1779091.jpg

 

Sukkamalli Kerttu, Novitan Seitsemän Veljestä 105g. Puikot nro 3. Koko 39.

 

1779097.jpg

 Sukkamalli Kerttu, Novitan Seitsemän veljestä 90g. Koko 36. Puikot nro 3.

 

Haluan kiittää kaikkia teitä ihania kanssabloggaajia, joilta olen saanut erilaisia tunnustuksia!!! Jokaisesta olen iloinnut, ja kaikki kannustavat jatkamaan kirjoittamista ja käsitöiden harrastamisen jakamista.

 

Liinun porkkanasta nappasin kiinni, ja sitä haluan jakaa eteenpäin. Eli:

Lupaan virkata, ommella, neuloa (tai helmeillä) kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin (laita myös osoitetietosi sähköpostiini). 

Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana, kuitenkin viimeistään heinäkuussa 2009.

Anna hyvän kiertää myös omassa blogissasi, eli jos ilmoittaudut tähän, niin pistät hyvän kiertämään myös itse omassa blogissasi!

 

Kesälomani loppui ja palasin töihin maanantaina. Unirytmi on hieman kadoksissa, ja iltaisin ei jaksa paljoakaan. Kunhan lasten koulut alkavat, niin jo taas palautuu vähitellen aikataulut kohdalleen ja syksyn harrastukset uusine kuvioineen piristävät menoa. Syksyäni ilahduttaa uuden Salaisen neuleystäväni muistaminen, ja itse asiassa olen aika innossani uudesta kierroksesta. Omalle SNY:lleni kiitos ensimmäisestä viestistäsi, jännittävää.

 

Kaikille lomalaisille sopivasti auringonpaistetta ja rentouttavaa oloa! Ottakaa yhtä leppoisasti kuin Terho-konna.

 

1779225.jpg