Laitan toisen päivityksen samaan syssyyn, kun pääsen koneelle eikä kiirusta ole.

Olin maanantaina kansalaisopiston järjestämällä valokuvansiirtokurssilla. Hain sinne jo elokuussa, mutta jäin varasijalle nro 14. Pari viikkoa sitten sain tekstiviestin, että lisäkurssi järjestetään, jos tulijoita on tarpeeksi. Riemusta hihkuen menin iltaan. Tässä yksi kuva onnistuneesta valokuvan siirrosta 100% pellavakankaalle. Kuva on otettu reilu 12 vuotta sitten lapsistani. Aion tästä ommella taulun seinälle.

2126216.jpg

Viime viikolla pyörähdin pojan treenien ajaksi kirpparilla. Kaksi ihanaa peltipurkkia ja 700g villalankaa (oranssia ja leijonankeltaista) kartiolla pääsivät ostoskoriini.

2126223.jpg

Pyöreässä purkissa on tarina kerrottuna kuvien avulla, tai niin minä sen näen. Aivan hellyyttävä ja erityinen purkki! Eläimet ovat koholla purkista ja lähes elävän näköisiä. Tästä aarteesta maksoin yhden euron. Taitaa olla englantilainen karkkipurnukka.

2126231.jpg
Siiliherra, oravat, karhut, hiiret ja jänisäiti poikineen ym. metsän eläimet ovat huvittelemassa tivolissa tai markkinoilla.

2126237.jpg

Olen neulonut lähes taukoamatta, joulupukin apulaisella on kiirettä. Kuuntelen jouluradiosta jouluista musiikkia, kynttilät palavat ja on muutenkin hyvä, tunnelmallinen olo. Toivottavasti selviän ilman stressiä myös lähimmät joulunaluspäivät. Sitä toivon kaikille muillekin pukin apulaisille!

Hyvää ja rauhallista 2. adventtia!