Aurinkoisen vapunaaton kunniaksi otin blogiini uuden pohjan Kikiltä. Kiitos!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen tänään varovasti istuskellut pihalla ja kevään ensimmäiset päiväkahvitkin siellä joimme. Piha on märkä ja kurainenkin, mutta kevätrapsutuksia voisi aloittaa, kun paranen. Vielä ei passaa kyykistellä lainkaan. Kukkakuvia ei meiltä vielä löydy, joten upean auringon valaisema lankakuva piristää tämän päivän eloa.

 

1513389.jpg

 

Eilen illalla heitin värikattilaan yhden saksan sukkalangoista, ja Wetterhoffilta tilaamallani turkoosilla happovärillä sain juuri haaveilemani väriloiston aikaiseksi. Tänään olenkin sitten lankaa kantanut mukana ja silitellyt sitä – vapun serpentiini. Juuri se oikea turkoosi, jota en ole onnistunut reaktiiviväriyhdistelmillä saamaan aikaiseksi. Nyt alkaa turkoosi- yhdistelmiä likoamaan kattilassa enemmältikin, jahka saan värjättävää materiaalia saksanmaalta kotiini. Ebay osoittautui varsin mahtavaksi paikaksi värjärille.

 

1513401.jpg

 

Nyt menen pilkkomaan kasviksia ja tekemään nyyttejä, jotka pääsevät kohta puoliin grilliin muiden herkkujen kanssa. Iloista vappumieltä ja helatorstaita jokaiselle!