Uudenvuoden päivänä luin Villapata kiehuu-blogin väripata-osuutta. Innostuin samalta istumalta tilaamaan Emo-tuotannolta nestemäisiä reaktiivivärejä villan värjäykseen. Muistin myös, että minulla on nestemäisiä Emo-tuotannon kankaanpainovärejä ja kiinnitysainetta, joilla tein aurinkovärjäyksiä vuosi sitten. Päätin kokeilla, jäisivätkö ne kiinni villalankaan. Etikan, mikrotuksen, pesun ja kuivatuksen jälkeen minulla oli tämän näköinen vyyhti valmiina - lila-puna-sininen on ko. väreistä tehty ja turkoosi-oranssi sen jälkeen Kool-Aideilla mikron avustuksella.

1179845.jpg

Eilen postipoika oli tuonut lapsuuteni ihanuuden "Pieni talo preerialla" dvd-paketin, eli ensimmäisen tuotantokauden sarjat, 19h katsomista. Kerin heti töistä tultuani langat, ja nautinnollisesti aloitin sukan neulomisen ja dvd:n katsomisen. Tykkään edelleenkin sarjasta kovasti!

1179847.jpg

Maltoin lopettaa neulomisen ja sarjan katsomisen vasta yhden jälkeen yöllä, ja nyt on silmät hieman ristissä. Toisen sukankin sain aloitettua puolen yön aikaan. Sukan värit ovat kauniit ja on uusi, mukava kokemus neuloa tälläisestä kokeilusta.