Paljon kiitoksia hiljaisuus-aiheisista kommenteista, sekä kaikista muistakin :) On ollut kiva niitä lukea, ja lisääkin saa laittaa vielä. Olen edelleen hyvin käheänä ja pyrkinyt olemaan hiljaa, ja olen ottanut käyttööni apteekista ostetun vesipiipun. Pössyyttelen neulomisen ohella lämmintä vesihöyryä ja katson tv-sarjoja. Luen myös kolmea eri kirjaa, ja sänkyni vieressä niitä vaihtelen.

Tytär pyysi, että neuloisin hänelle sinisävyiset sukat, koska sen värisiä ei mieleisiä löydy sukkalaatikosta vielä. Tyttö valitsi langaksi juuri ostamani Regian. Saapa nähdä miten käyttäytyy käytössä, sillä langasta löytyy joustoa, Stretch nimeltäänkin.

Perussukat lankana Regian Stretch Orient Color (väri 8900), koko 35. Paino 46g. Puikot Knit Pro nro 2,5. Neuloutui ajalla 22.-25.2.

UWA-projekti alkaa olemaan loppusuoralla. Tänään sain neulottua toisenkin peukalon enkelilapasiin, pääteltyä langat sekä kostutettua neulepintaa. Nämä lapaset ovat 11/12 UWA:sta sekä 8. valmistunut pari vuoden 2012 aikana tehtävistä 12 lapasparia-projektista (Novitan Neulomon tempauksia molemmat).

Nämä enkeli-lapaset on suunnitellut Novitan Neulomon Extraideoihin Lettu75  (linkin taakse pääsee ainoastaan Novitan tilanneet Neulomolaiset) ja alkuperäiset lapaset olivat neulottu liukuvarjätyistä langoista, joka sopii malliin erinomaisen hyvin. Itselläni ei sellaista lankaa ollut, joten soveltelin useampaakin versiota, ennen kuin löysin sopivan ratkaisun. Sen tähden vasen lapanen on eri väreillä ja langoilla tehty, harjoituskappale tosissaan. Muutenkin sain mahtumaan reilun määrän virheitä, mutta olen iloinen että en luovuttanut ja sain lapaset valmiiksi. Haastetta näissä oli minulle. Opin uuden tavan tehdä peukalokiilan, ja siitä olen mielissäni. Lämmin kiitos mallista Lettu75!Novitan Neulomosta Lettu75:n malli nimeltään "Ratun rasat" Pohjalankana kevään uusi vaal.pun. Nalle. Vas. lapasessa kuvioihin kokeiltuna ensin Regian Hand dye effetiä ja Dropsin Fabelia. Oik. lapasessa alaosa neulottu itsevärjäämästäni lilasta Nallesta. Yläosa molemmissa Gjestalin fuksian värinen Maija. Painoa lapasilla on 84g. Puikot nro 3.

Hyvää tätä viikkoa! Ja mukavaa talvilomaa, kenellä sellainen nyt on.