Lasten koulut ovat päättyneet ja ansaittu kesäloma on alkanut. Aurinko hellii meitä kaikkia lämmöllään, ihan kuin itsekin olisi jo lomalla. Suvivirsi sai kevätjuhlissa mielen herkistymään aina itkuun asti, lasten kouluvuosi on ollut rankka monella eri tavalla eikä aina positiivista ajattelua ole jaksanut löytää helposti. Lapseni ovat eri kouluissa ja huipennukset kouluvuodelle on molempien saamat stipendit. Olen äärettömän onnellinen siitä, että enää ei lapsen tarvitse olla kympin oppilas saadakseen tämän ansion, vaan myös erityislapsi oman osaamisensa äärirajoilla voi olla koulunsa prinsessa/prinssi hetken verran. Sen tunteen hän muistaa läpi elämänsä, ja saa kannustusta aina uuden oppimiseen. Tämä kiitos saa meidät vanhemmat herkistymään äärirajoille asti. Voitte vain arvailla miltä minusta tuntuu.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Muistimme luokan opettajia, erityisopettajaa ja koulunkäyntiavustajia tekemilläni pyyhkeillä (pyyhe kaupasta ostettu).

 

632334.jpg

 

632335.jpg

 

632339.jpg

 

Tytär välttämättä halusi koirien kuvat avustajien pyyhkeisiin. Olin alunperin laittanut vain mansikkaboordin, mutta tyttö itki etten arvosta avustajien työtä kun en laita niihin isoa kuvaa... "Eivätkö he mukamas ansaitse koirien kuvia?" Totta kai ansaitsevat! Koulunkäyntiavustajat tekevät erittäin arvokasta työtä, josta olen hyvin kiitollinen. Tässä pyyhkeet sydännaulakoiden kanssa menossa saajilleen. Kuvat valikoitiin yhdessä sen mukaan, millaisia omia koiria ihmisillä on.

 

 

 

Olen suorittanut vuosibloggauksen arvonnat. Arpaonni suosi Janttaa (lanka) Sibyllaa (nalle) Teija -blogiton- (kangas) sekä Kataa (kestoside) Paljon onnea! Laitatteko minulle sähköpostia - blogin ylälaidassa oik. on osoite.

 

Kaikille vierailijoille ja kommentin jättäneille iso ja lämmin kiitos kauniista sanoistanne. Ne lämmittivät mieltä todella paljon! Olipa upea saada 115 kommenttia, josta 107 osallistui arvontaan (osa kommenteista oli tullut kahteen kertaan.) Usean kommentoijan blogista tai olemassa olosta minulla ei ollut tietokaan, ja nyt aion käydä vastavierailulla jokaisen luona. Blogittomille lukijoille lämmin huiskutus.

 

108372.jpg

 

Aurinkoista kesäsunnuntaita!